Зірка серіалу «Моя прекрасна нянька» Анастасії Заворотнюк померла минулої ночі, 30 травня. П'ять років актриса боролася із раком мозку завдяки експериментальному лікуванню. І весь цей час із нею був чоловік Петро Чернишов. На його руках вона й померла.

Анна, дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк, заявила, що дізналася про смерть мами після дзвінка від інших людей.

У своїх соціальних мережах Ганна опублікувала фото із мамою, яке було зроблено вісім років тому.

«А вчорашньої ночі нам зателефонували та сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя дочка. Я завжди любитиму і пам'ятатиму тебе такою щасливою, люблячою і неймовірною, такою як цього дощового дня. Моя душа завжди з тобою» , - написала дівчина.

Популярні новини зараз

Грандіозний скандал із Тищенком: петиція про позбавлення його мандата набрала вже половину необхідних голосів

Шикарна закуска: рецепт печериць в беконі з сиром. Робимо у духовці

Як приготувати справжню вишневу наливку. Ніжна і розслаблююча. Старовинний рецепт

Жигунов избил Анастасию Заворотнюк: известный режиссер рассказала подробности

Показати ще

В останні дні життя Анна була поряд із породіллю. Двома тижнями раніше дівчина прилетіла з Дубая, коли в Заворотнюка почало погіршуватися стан.

За словами дівчини, вона пишається тим, що є дочкою Анастасії Заворотнюк.

Пізніше дівчина виклала фотографії мами, у тому числі й із серіалу «Моя прекрасна нянька», де акторка зіграла головну роль, підписавши цей кадр фразою «Найталановитіша».

«Заливаю сльозами телефон і не можу зупинитись переглядати твої фотографії, ми обов'язково ще зустрінемося. Ці найважчі 5 років твоєї хвороби позаду, і ти знайшла спокій. <...> Люблю тебе, мій ангел», - написала дочка актриси.

Відомо, що діти Анастасії — 23-річний Майкл та 28-річна Ганна Стрюкови — зараз перебувають у підмосковному будинку Заворотнюк у Крекшино, де вона провела останні роки.

Анастасію Заворотнюк поховають на Анкудинівському цвинтарі у Підмосков'ї, поряд із татом та братом. Відспівування пройде у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього у тому самому селищі.

Читайте також:

Серце зупинилося через 8 днів після мобілізації: що відомо про українця, який помер у навчанні

У будинку будуть суцільні біди та хвороби: які речі померлої людини не можна зберігати у квартирі

Не притягуйте нечисті сили: чому в спальні на ніч не можна залишати склянку з водою