Стало відомо, що в Онгудайському районі Республіки Алтай сталася пожежа у будівлі резиденції, яку називають неофіційною дачею Володимира Путіна. Саме там свого часу видобували кров із рогів маралів для "лікувальних" ванн диктатора.

Про це повідомляє Telegram-канал команди Навального "Сірена".

Кадри будівлі, що повністю згоріла, опублікували блогер Амир Айташев і активістка Аруна Арна. Стверджується, що знімки є справжніми.

"Горить одна з будівель резиденції, в якій президент Росії Володимир Путін приймав італійського прем'єр-міністра Берлусконі в 2015 році", - написав Айташев.

В управлінні МНС у республіці журналістам, щоправда, не відповіли на питання про загоряння в Онгудайському районі за останню добу.

"На фото видно ідентичні елементи зовнішнього оздоблення будівлі: збігається колір фасаду, розташовані поруч із спорудженням зелені насадження і дах сусідньої будівлі, що потрапила на фотографії. Кадри будівлі, що згоріла, опублікували блогер Амир Айташев і активістка Аруна Арна. Вони зроблені з різних ракурсів, при цьому оточення. резиденцію рельєф збігається з тим, що видно на фотографіях.

Популярні новини зараз

Церковне свято 30 серпня: цього дня краще не дивитися на себе у дзеркало. Що ще заборонено

Такого ви не пробували: як зробити стейк з цвітної капусти. Рецепт

Показати ще

"Інформація про засекречене будівництво в Онгудайському районі Республіки Алтай з'явилася в 2010 році, на цей проект витратили до 3 мільярдів рублів. Відпочити там, втім, не можна", - зазначають автори телеграм-каналу.

До речі, у цій алтайській резиденції також, ймовірно, знаходиться один із бункерів Путіна. Місцеві жителі бачили гелікоптер Путіна поблизу резиденції під час пандемії COVID.

Зазначимо, що резиденція Путіна на Алтаї оформлена як санаторно-курортний комплекс "Алтайське обійстя", що належить "Газпрому". Про будівництво цієї дачі вартістю близько 3 млрд. рублів стало відомо в 2009—2010 роках. У 2011 році російські журналісти спробували потрапити до санаторію, але охорона відмовила їм, пославшись на особливий статус об'єкта, призначеного для перших осіб країни.

Вона ще була жива: донька Анастасії Заворотнюк показала фото мами перед тим, як зупинилося її серце.

Українських біженців чекають проблеми: в якій країні тепер не надаватимуть безкоштовне житло

Відомий астролог назвав найімовірнішу дату закінчення війни: скільки ще треба почекати