Системи автоматичної фіксації порушень ПДР – 4 роки, 265 приладів контролю працюють у місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками.

Камери функціонують у 25 містах та 15 областях держави, крім областей, де продовжуються бойові дії.

Як повідомляє портал "Стіна" , про це розповів перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

"Тільки за цей рік ми підключили до системи фіксації 50 приладів контролю, з них відновили роботу 19 приладів, підключених до вторгнення РФ, і 31 прилад підключено вперше", - розповів він.

За 4 роки поліцейські винесли понад 10 мільйонів постанов - стільки разів притягнули до відповідальності порушників швидкісного режиму та тих, хто не дотримувався правил проїзду смугою громадського транспорту. З цієї кількості було виконано 89% постанов та сплачено штрафів на загальну суму понад 2,1 мільярда гривень.

"Швидкість залишається однією з найпоширеніших причин ДТП з тяжкими наслідками. Проте за 4 роки роботи у місцях, де встановлені камери автоматичної фіксації, кількість ДТП з тяжкими наслідками знизилася втричі.

Популярні новини зараз

Грандіозний скандал із Тищенком: петиція про позбавлення його мандата набрала вже половину необхідних голосів

Обов'язково спробуйте: рецепт домашньої "Фанти" на зиму

Як приготувати смачний домашній сир в духовці. Старовинний рецепт

"Чужие руки тебя ласкают": в сеть попало фото Пореченкова, нежно обнимающего мужчину без одежды

Показати ще

До запуску системи фіксації кількість ДТП із загиблими та/або травмованими у місцях встановлення приладів контролю становила — 541, зараз — 175 (47 випадків через перевищення швидкості)", - повідомив Білошицький.

Читайте також:

Такого врожаю великого та солодкого перцю у вас ще не було: старовинний секрет червневого підживлення

Літній, корисний та швидкий: рецепт салату з редискою, бринзою, шпинатом та одним смачним секретом

Путіну сховатись все складніше: вже згоріла його найвідоміша резиденція, де був бункер